Bedre, hurtigere & sjovere

Sparring & medskriveri

Kom godt i gang - eller videreErfaring, friske øjne og en ekstra hånd

Du er heldig: Du har fået lov til at udvikle e-learning kurser i din virksomhed! Uanset, om du tænker “Feeedt!” eller “F..ck! Det aner jeg ikke, hvordan man gør”, skal det nok blive godt. For indrømmet: Selv om jeg gerne vil fremstå som en meget klog ekspert på et meget vanskeligt felt, så er e-learning ikke rocket science. Som alt andet kræver det bare, at du tilegner dig lidt viden og får noget øvelse.

Men derfor kan man jo godt klø sig lidt i håret og tænke “Hvor starter jeg lige?”

Et godt råd, løbende sparring og friske øjne kan

 • spare dig for tid
 • gøre resultatet bedre
 • give dig ny inspiration og værktøjer, du kan bruge fremadrettet

Uanset om du er helt ny i klassen eller gerne vil rykke op i næste årgang, er en ekstra hånd aldrig af vejen. Jo mere du ved om læreprocesser og om, hvordan du bedst udnytter e-learningens mange muligheder, des bedre og nemmere bliver det.

“Jeg arbejdede sammen med Dorte på et e-learning projekt. Ganske vist var det kun en kort periode, men hun nåede at demonstrere en overbevisende kompetence, et sikkert overblik og en smittende kreativitet. Hun har mine varmeste anbefalinger.”

 

Jørgen Bo Kristiansen
Copywriter, Essentia Protein Solutions

Hvad har du brug for?

At komme godt i gang med dit læringsdesign

Løbende sparring gennem hele processen

En afsluttende sproglig korrektur

Facilitering af hele udviklingsprocessen, fx workshops med fagpersoner

… eller noget helt femte

Få svar

 • Hvilket format skal jeg vælge: Blended learning, ét e-learningkursus, learning bites?
 • Hvordan sammensætter jeg et læringsforløb?
 • Er mit kursus fokuseret? Hvad skal med/ikke med?
 • Hvordan strukturerer jeg kurset, så jeg får skabt et godt flow, der understøtter læreprocessen
 • Hvordan kan jeg aktivere og inddrage målgruppen i kurset, fx gennem øvelser? Og hvilke muligheder findes der?
 • Hvor ligger de gode historier gemt? Og hvordan kan jeg bruge storytelling?
 • Hvordan kan jeg bruge gamification?
 • Hvordan skriver jeg en interaktiv case eller scenarie?
 • Hvordan kan jeg gøre kurset motiverende?
 • Hvordan skaber jeg variation, så kursisterne ikke falder i søvn?
 • Hvordan skriver jeg en god speak?
 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg bruger tekst på skærmen?
 • Vil du læse korrektur og sikre, at tekst og speak er forståeligt, mundret og korrekt?
 • Hvordan kan jeg visualisere mine pointer?
 • Hvilke medier skal jeg vælge – fordele og ulemper?
 • Hvordan skal jeg udforme storyboardet, så jeg sikrer, at det indeholder alle de nødvendige informationer til produktionsteamet?