'Et fantastisk godt valg'

Tina Christensen, PostNord

Dorte WiborgProfessionel læringsdesigner & storyboarder

Jeg har siden 2003 beskæftiget mig med e-learning og digital læring som learning designer, forfatter og projektleder hos bl.a. Zenaria, Edvantage Group og Conzentrate.

I dag er jeg ikke gift med nogen, men arbejder tæt sammen med nogle af de dygtigste grafiske designere, programmører, fotografer og LMS-folk inden for branchen.

Jeg er uddannet i dansk, kommunikation og multimedier og bærer den fine, men temmlig intetsigende titel “Cand.it”. Jeg kan faktisk ikke ret meget med IT. Til gengæld ved jeg en del om, hvordan man bruger den til noget fornuftigt.

For nogen tid siden var jeg på besøg hos en ny kunde og fortalte, at jeg stort set har lavet kurser om alt fra konflikthåndtering over psykiatrilovgivning til smøreolie. “Jamen, ved du noget om alt det?”

Nu kunne det jo være fedt, hvis jeg kunne svar ja. Men det gør jeg selvfølgelig ikke. Og det er faktisk én af mine helt store forcer: At jeg er dum. For det betyder, at jeg kan holde fokus på læring og formidling og lade de fagligt kloge (det er dig) om at fodre mig med den relevante viden.

“I hereby recommend Dorte as one of the most competent learning designers and project managers I have had the pleasure of working with. Great understanding of the subject matter, great understanding of the overall process, and great attention to detail as well.”

 

Peter Simonsen
Learning Director, BLENDIT LEARNING

“Jeg har i forbindelse med flere store produktioner haft fornøjelsen af at samarbejde med Dorte samt nyde godt af hendes kompetencer og know how indenfor E-læring. Der hvor Dorte skiller sig positivt ud fra andre, som jeg har samarbejdet med om lignende opgaver er, at hun så at sige formår at kravle ind i virksomhedens kultur og tage den med i sit arbejde med formidling og læring. En unik egenskab, som vi sætter stor pris på.

 

Som eksempel kan jeg nævne Dortes indsats ifbm.  udvikling af introduktionskurser og konmflikthåndteringskurser, hvor det er vigtigt, at virksomhedens puls & kultur bliver synlig for medarbejderne både visuelt og sprogligt. Og Dorte leverede virkelig i særklasse hér!

Derudover vil jeg fremhæve Dortes evne til at udvise mod, når det gælder rådgivning i arbejdsprocessen. Som kunde har vi jo  ”… altid ret…”, men Dorte udfordrer gerne både form og virkemidler med det for øje at opnå det bedste resultat. Jeg oplever, at det ofte resulterer i, at vi som kunde får både mere end forventet og til tider også i en overraskende og mere spændende udgave, end vi selv først havde i tankerne ved opstart af opgaven.

 

Dorte får derfor min varmeste anbefaling og er helt klart et fantastisk godt valg som samarbejdspartner til udvikling af e-læringsproduktioner samt rådgivning.”

 

Tina Christensen
HR-konsulent, PostNord

Styrker

Analyse
Overblik
Detaljefokus
Formidling